2018-12-10 05:20:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Túl sok feladata van ma

Napi horoszkóp december 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bak jegyében áll. Úgy érezheti, hogy ma mindenki ön ellen van, de a látszat csal. Egyszerűen csak érzékenyebbé vált. Természete ellenére most könnyebben elbizonytalanodik. Este egyszerűen kapcsolja ki magát, és élvezze a pihenést.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Feladatait tisztábban látja, mint bármikor máskor, ezért hivatásában sokat tud előre haladni, jól tudja képviselni saját érdekeit. Kollégái szívesen beállnak segíteni dolgai megvalósításában, hiszen a Hold és a Szaturnusz nagyon jó hatást gyakorolnak önre.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Bak jegyében áll, a mai nap vontatottan kezdődik, és nem igazán fog önnek tetszeni. Nehezen jön lendületbe, pedig nagyon igyekszik. Erőltesse meg kevésbé magát, engedjen szabad folyást a dolgoknak. Nem lesz semmi baj abból, ha egyik-másik feladattal elmarad egy kicsit.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz a Skorpió jegyében nagyszerű esélyeket kínál. Ez egy nagyon jó időszak arra, hogy terveit, szándékait előre mozdítsa, vagy még egyszer átgondolja. Mit lehet ezeken még javítani? Mi az, ami nem annyira előnyös? A Mars és a Neptunusz segítenek önnek, hogy egy bizonyos kívánsága teljesüljön.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szellemileg és fizikailag is remekül érzi magát. Igaz, hogy máskor magabiztosabbnak látják, de a végeredmény mégiscsak az, hogy ismét van sikere a hivatásában és az emberi kapcsolataiban.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Túl sok feladata van ma, ezért zaklatott, és úgy érzi, nem tud semminek sem eleget tenni. Próbáljon meg rangsorolni és koncentrálni a legfontosabb ügyekre, meglátja, hogy mindennel tud végezni. Este lazítson; ne tétovázzon, ha társaságba hívják.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, mintha minden másképp alakulna, mint ahogy eltervezte. Később azonban tisztázódnak a félreértések. Egy apró ajándék, amit kap, nagy örömet okoz. Legyen türelmes, és partnere döntéséhez adjon némi időt...

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A hétfő látszik a legjobb napnak ezen a héten. A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ma a világ nyitva ön előtt. Mintegy varázsütésre teljesülhet egy régóta dédelgetett vágya is. Most új irányba fordulhat a jövője felé. Valóban elégedett lehet.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bak jegyében áll, ez nem varázsol jó hangulatot ön köré. Ma mindig egy bizonyos dolgon morfondírozik. Remélhetőleg ez tovább fogja segíteni önt. Már tudja, hogyan kell a továbbiakban eljárnia. Ha pillanatnyilag vigyáznia kell a vonalaira, akkor mondjon le a zsíros és édes ételekről.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Kiváló napja van ma. Remek információt kap, és máris megteheti az első lépést, senki nem állja útját. Tétovázásra sem oka, sem ideje nincs, cselekedjék mielőbb. A barátaival töltött este sok vidámságot, örömet ígér.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars és a Neptunusz a Halak jegyében áll. Ez a bolygóállás félreértésekre ad okot. A legfontosabb, hogy figyeljen a bankszámlájára... Ma hajlamos lehet a meggondolatlan költekezésre. Este hallgasson lazító zenét, vagy olvasson egy jó könyvet.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Fantasztikus siker elé néz. Újból a csúcson van, és élvezi az életet. Becsvágya teljesül, és ez a helyzet hosszabb időn át tart. Kedvező híreket vár, amiket meg is kap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: